top of page

Cézanne

Cézanne is een allround muzikante die graag uiteenlopende muzikale paden bewandelt. In haar platenkast zal je naast kleinkunst en Engelstalige popmuziek bijvoorbeeld ook klassieke muziek aantreffen. Deze groep bestaat uit Cézanne Van de Voorde als leading vocal/(klassiek) gitariste, Fien Van Damme als celliste/backing vocal,  Sebastian Enriques als accordionist/backing vocal en Lukas Jouck als drummer. Cézanne leerde Fien, Sebastian en Lukas kennen op het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar ze alle vier gestudeerd hebben. 

 

Cézanne is een 27-jarige vrouw die haar weg probeert te vinden in deze dynamische tijd waarin de wereld zich bevindt. Ze werpt een uniek licht op de wereld om haar heen, waarbij ze met haar humor en inzichten de “gewone” dingen des levens in de schijnwerpers zet. Haar inspiratie haalde ze bij het alledaagse en resulteert in herkenbare en vaak komische nummers.

 

Laat Cézanne je hart beroeren met haar muziek en vertellingen. Haar nieuwste album belooft een buitengewone luisterervaring te worden, geworteld in haar persoonlijke odyssee en begeleid door haar fantastische band Fien Van Damme en Lukas Jouck.

meer info: www.studiocezanne.be

bottom of page