PROJECTEN

Sebastian Enriques

SOLO

Na 11 jaar lang op het podium met het duo Muzant, slaat Sebastian voor het eerst zijn vleugels uit met een eigen solo-programma geschikt voor elke muziekliefhebber. Zijn eerste solo-recital wordt gekenmerkt door zijn zoektocht naar een eigen stijl doorheen het accordeonrepertoire. 

Nu eens broos en breekbaar, dan weer speels of virtuoos, altijd wordt het publiek meegenomen naar zijn wereld van intense passie. Zijn zoektocht naar muzikale parels stopt nooit, daardoor brengt hij een heel spectrum aan verschillende werken van uiteenlopende componisten die hij met de grootste gedrevenheid en passie vertolkt.

 

J.S. Bach, G. Hermosa, A. Piazzolla, F. Angelis, R. Galliano, A. Borodin,

Y. Tiersen, D. Scarlatti, etc. worden met technische beheersing en toewijding naadloos verweven met emoties. Bekende en minder bekende melodieën van diverse oorsprong, vormen de bouwstenen voor zijn kleurrijke solo-voorstelling. 

Duo Como

Emma & Sebastian
Gitaar & Accordeon

De vriendschap tussen Emma en Sebastian ontstond al snel wanneer ze allebei begonnen aan hun eerste Bachelor klassieke muziek aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Wanneer het bleek dat ze uitblonken in hun samenspel, besloten ze samen een duo te vormen.

Hun muzikale smaak treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritme's en zuiderse invloeden maar ook van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en nu. Ze spelen bekende en minder bekende  werken van onder andere A. Piazzolla, J.S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski, T. Gubitsch, etc.

De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het mooie Como-meer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is ook precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek, het plezier voor hun spel en de warme sferen van zalige zomeravonden. 

Voor meer informatie over Emma Wills kan u terecht op haar persoonlijke website: www.emmawillsguitar.com 

Muzant

Veerle & Sebastian
Viool & Accordeon

Toen Sebastian op zijn 10de begon met accordeonlessen, kon zijn mama het niet laten om viool mee te fiedelen. Wanneer Veerle thuis ‘vioolde’, verzon Sebastian spontaan wat melodietjes. Zo ontstand Muzant vanzelf ‘tussen de soep en de patatten’.

 

Al gauw bleek dat hun onmetelijke passie voor muziek een unieke ‘band’ zou teweeg brengen, zowel op het podium als ernaast. Melodie na melodie vloeit schijnbaar moeiteloos uit hun instumenten. Zelf genieten ze niet het minst van de melancholie én de zomerse sfeer die ze steevast op het podium laten klinken.

 

Ze stonden ondertussen al op de Gentse Feesten, Het Lepelhof, Kasteel Fruithof, Dranouter, De Pianofabriek, GC ‘t Gasthuis in Wijnegem, Den Boomgaard in Ranst, Studio 100, Den Hopsack, Den Engel, in het voorprogramma van Hannelore Bedert en Arne Van Haecke. In 2014 werden ze laureaat van de wedstrijd ‘Sterk Onversterkt’ en werden ze geselecteerd voor Belgium’s Got Talent op VTM. Verder verzorgen ze allerhande evenementen voor tal van organisaties zoals Ziekenzorg, Het Zorgbedrijf, Markant, De Landelijke Gilden, FVV, Okra, Huiskamerconcerten, Dienstencentra, Het Davidsfonds, UitHuis Hoboken, Fameus, Neos, Opsinjoren Antwerpen, Bollekesfeest,...

Voor boeking en info kan u terecht op:

www.muzant.eu of veerle@muzant.eu

IMG_2015_edited.jpg
2019
Emile Verhaeren
Poëzie
2019
Tango Sextet
Mols Accordeonensemble
2017 - 2018
IMG_2876_edited.jpg
2016 - 2017
Duo Saxofole
Ll_BM_S1020416_055.jpg
2016
Wintergroenten
2015
Broodje Mol
cd-hoes-voorkant-1.jpg
2016
CD Muzant
Schermafbeelding 2020-10-29 om 21.02.19.
2012
CD De Vaganten
IMG_2011.jpg

AFGELOPEN

PROJECTEN

© 2021 by Sebastian Dierckx. All rights reserved

  • YouTube
  • SoundCloud
  • Facebook

Ondernemingsnummer: 0736.505.360