top of page

Muzant

Veerle & Sebastian
Viool & Accordeon

Toen Sebastian op zijn 10de begon met accordeonlessen, kon zijn mama het niet laten om viool mee te fiedelen. Wanneer Veerle thuis 'vioolde', verzon Sebastian spontaan wat melodietjes. Zo ontstond duo Muzant vanzelf 'tussen de soep en de patatten'. 
 

Al gauw bleek dat hun onmetelijke passie voor muziek een unieke band zou teweeg brengen, zowel op het podium als ernaast. Melodie na melodie vloeit schijnbaar moeiteloos uit hun instrumenten. Zelf genieten ze niet het minst van de melancholie én de zomerse sfeer die ze steevast op het podium laten klinken. 

Ze stonden ondertussen al op de Gentse Feesten, Het Lepelhof, Kasteel Fruithof, Dranouter, De Pianofabriek, GC 't Gasthuis in Wijnegem, Den Boomgaard in Ranst, Studio 100, Den Hopsack, Den Engel, voorprogramma van Hannelore Bedert en Arne van Haecke, Bollekesfeest, Kunstenfestivals, Cultuurmarkt in Antwerpen en diverse culturele centra: Edegem, Hoboken, Berchem, Mol, Oudenaarde,... . In 2014 werden ze laureaat van de wedstrijd 'Sterk Onversterkt' en werden ze geselecteerd voor Belgium's Got Talent op VTM. Verder verzorgen ze allerhande evenementen voor organisatie's zoals Ziekenzorg, Het Zorgbedrijf, Markant, De Landelijke Gilde, FVV, Okra, Huiskamerconcerten, Dienstencentra, Het Davidsfonds, UitHuis Hoboken, Fameus, Neos, Opsinjoren Antwerpen, ATV...

Voor boeking en info kan u terecht op: 

bottom of page