top of page

di 22 sep

|

Zomerfabriek

NIEUWE DATUM! - Duo Como - Zomerfabriek

Duo Como slaat voor het eerst zijn vleugels uit met ‘Douce Joie’. Een zoete vreugdevolle mix van lichte & elegante klassieke muziek, jazz en uitgesproken zuiderse ritmes. **Breng je mondmasker mee**

NIEUWE DATUM! - Duo Como - Zomerfabriek
NIEUWE DATUM! - Duo Como - Zomerfabriek

Tijd en locatie

22 sep 2020 20:00 – 21:00

Zomerfabriek, Minkelersstraat 2, 2018 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

In dit programma vertolken Sebastian en Emma op accordeon en gitaar niet allen originele werken, maar ook eigen arrangementen, van onder meer A. Piazzolla, R. Galliano, T. Gubisch, R. Balkanski, B. Lagrene, etc. Deze twee muzikanten barsten van passie voor muziek en nemen je met een zachte zomerbries mee naar ritmische, vreugdevolle, speelse, maar ook gevoelige sferen. Douce Joie is daardoor een kleurreik programma waarmee Duo Como de zoete vreugde van warme zomeravonden en hun liefde voor muziek wil overbrengen op hun publiek.

Geniet!

**Breng je mondmasker mee**

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Deel dit evenement

bottom of page